ТЕКУЩА ПОЗИЦИЯ

Позиция: 7

ОТ ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ

Позиция:

Алфа банка

Алфа банка открива своя първи клон в София през 1995 г. До края на 2006 г. има открити 45 офиса на територията на България, като тенденцията е до края на 2007 г. те да станат 80, а до края на 2008 офисите да станат 110.

Алфа банка предлага на своите клиенти следните услуги:

Депозити
- разплащателни сметки в лева и чужда валута
- спестовни сметки в лева и чужда валута
- срочни депозити в лева и чужда валута
- чекове в чужда валута
- трансфери в лева
- банкови сейфове
- дебитни карти

Кредити
- за малък и среден бизнес
- за корпоративно инвестиране
- за физически лица
- за специални клиенти:
   * Служители на МВР, Национална Следствена служба, Министерство на отбраната, Съдебна система, Прокуратура, Държавна администрация, Бюджетни институции, Данъчна служба, Митници, Телекомуникационни компании - БТК, М-тел, Глобул, Вивател и др.; 
   * Служители на фирми - клиенти на Банката;
   * Служители на Посолството и Консулството на Република Гърция.

Други услуги
- Документарни операции
- Гаранции
- Трансфери в чужда валута
- Покупко-продажба на валута

Aлфа банка е основана през 1879 и е втората по големина банка в Гърция. Със своите над 630 клона, Алфа банка разпростира своята дейност и на международните банкови пазари с присъствие в САЩ, Великобритания, Кипър, България и други балкански страни:

НОВИНИ

Alpha Bank раздаде премии на клиенти

  Десет клиенти на Alpha Bank - клон България, спечелиха по 1000 лв. в първото теглене на Аlpha Месечна премия. Тегленето беше в централата на банката. Победителите бяха изтеглени в присъствието на нотариус и комисия от служители на банката. ...


Алфа банк награждава клиентите си

Алфа банк-клон България ще награди своите клиенти за спестовността им. Трезорът ще им даде възможност да спечелят 10 награди по 1000 лв. всеки месец. Право на участие получават физически лица, титуляри на една или повече спестовни сметки ...


"Алфа Банк" с двойно по-голяма клонова мрежа

С 50% нарасна мрежатаот клонове у нас на "Алфа Банк" през миналата година, отчитат от трезора. Те достигат общо 120 офиса в 56 града, като през м. г. са открити 40 нови точки за продажба.


1  2 NextLast

КОМЕНТАРИ

posted from: Mincho Staikov

Ето какво направиха от Алфа Банк през месец Декември: Alpha bank. И тук бяха отчетени корекции в лихвите по кредити. Така например, кредитите с промоционална лихва за първата година са с 1.60 п.п. по-висока лихва за промоционалния перид. Лихвите за останалия срок след промоцията вече се образуват на база 3м EURIBOR + 5% надбавка, а не както беше до скоро – 12м EURIBOR + 2% надбавка. Кредитите за ремонт също не останаха незасегнати. Те също бяха оскъпени и лихвите вече са: за кредити лева - 3М SOFIBOR + 7.00 % надбавка, за кредити в ЕВРО - 3M EURIBOR + 6,00 % надбавка. Лихвите бяха само част от промените. Годишната такса за управление също беше леко завишена. От 0.50% годишно, тя вече е 0.60%. Alpha bank - Лихвата по потребителския кредит в евро бе променен от 9.5% на 13.35%, а този в лева – от 12% на 16.72% - увеличение от 4.72 п.п. Въведена бе такса за разглеждане на документи от 20 лв. за кредита в лева, като таксата за кредита в евро бе намалена от 24 лв. на 20 лв. Банката спря предлагането на няколко кредита, а именно: потребителски кредит със залог на депозит, потребителски кредит с ипотека и кредит Alpha All in One за съществуващи и нови клиенти. http://www.moitepari.bg/Spravochnik/art/Advices/otnovo-s-akcent-vurh~114dd04165c24960b9b973e4d6c5398d/


posted from: Илиян Ценков

Аз съм много доволен от услугите на Алфа Банка. Попаднах на професионалисти, които ми обясниха на дълго и на широко за ипотечните кредити. Набавих необходимите документи и вече съм новодомец. Много съм доволен.


posted from: Коко Колев

За Алфабанк съм чувал доста добри неща. Много агресивно подхождат към пазара от година, година и половина. Отвориха сума офиси, и то не само в София. Относно ипотечния впечатления нямам, но за потребителски съм много доволен. Ползвал съм такива от тях - единия от новогодишната промоция - 10 000 лв. с 6.95% и после до 20000 с 10.9%. Никакви скрити такси и уловки, всичко си беше обявено, супер бърза реакция и никакви документи и при двата кредита, освен естествено личните и декрации за имуществено състояние.


posted from: Иван Златков

Здравейте интересувам се някои дали е ползвал услугите на Алфа банк. Мисля да изтегля ипотечен кредит от тях чух от познат наскоро изтеглил, че са доста добри условията и конкурентни спрямо др банки. Интересуваме реални ли са процентите и т.н.


ДОБАВИ КОМЕНТАР

* Име:
* Фамилия:
* E-mail: