ПИБ с дежурни офиси за Първи май и Гергьовден

Дата: 30.04.2009 г.


Традиционно Първа инвестиционна банка подсигурява дежурни клонове, които да работят през предстоящите почивни дни. Служителите на Банката ще празнуват официалните празнични дни 1 и 6 май, които ще бъдат неработни за ПИБ. За улеснение и удобство на своите клиенти през останалите почивни дни ПИБ подсигури работата на дежурни клонове в София и страната, които ще работят както следва: на 2 и 3 май (събота и неделя) ще работят всички клонове на Банката в София и страната, които обичайно дежурят през съботните и неделните дни. За дните 4 и 5 май ще работят само тези клонове на Банката, които обичайно работят само в събота. Подробна информация за работното време на всеки отделен клон на Банката, можете да откриете на официалния сайт на ПИБ, на адрес www.fibank.bg.

 

ПИБ осигурява и необходимата организация, за да гарантира работата на своята мрежа от банкомати през празничните дни чрез специални дежурни екипи. Служителите на Банката ще следят за регулярното зареждане с банкноти и ще се грижат за отстраняване на повреди и осигуряване на непрекъсваемост на работата на повече от 640-те банкомата на Банката на територията на цялата страна. Дежурните екипи на ПИБ ще следят за наличностите в банкоматите и при намаляване на количеството на банкнотите под определена сума, машините ще бъдат зареждани от специализираните инкасови екипи на банката.

 

Всички картодържатели на ПИБ могат да бъдат спокойни през Първомайските и Гергьовденските празници, защото без прекъсване ще работи и Картовия  център на ПИБ, за да се гарантира високото качество на обслужване, на което са свикнали клиентите на Банката.