Реклама

Презентация на компанията Рекламна тарифа

AllFinancebg е първият български финансов гайд, който се стреми да помогне на аудиторията при избора на конкретна институция от различните аспекти на финансите, инвестициите, застраховането и осигуряването. Финансовият гайд предоставя възможност за насочен маркетинг и представяне на продукти и услуги пред огромна аудитория, при ниски разходи за пълноценна реклама в текстови, графичен и медиен вид .


Предимства


AllFinance има за цел постоянно да увеличава кръга от посетителите си като за това използва съвременни методи с цел задоволяване на аудиторията с качествена и достоверна информация.

  • Контента на гайда – предлага точни и ясно отразени финансови новини от различните категории на финансите
  • Навременност – новините се отразяват всекидневно
  • Тип на аудиторията – гайда се стреми да обхване и задоволи нуждите на аудиторията от финансови новини и новостите около компаниите с което се постига възможността за насочен маркетинг и представяне на продукти и услуги пред огромна аудитория.

Реклама:


Финансовият гайд AllFinance предлага следните видове реклама:

  • Банер реклама – позициониране на различни по големина банери в таргетирани страници от гайда ( банки, инвестиционни посредници, договорни фондове, форекс брокери, застрахователи, пенсионно-осигурителни компании, новини ( за цени на позиции за рекламни банери вижте рекламната тарифа)
  • Промоционални продукти – възможност за публикуване на новини свързани с актуални и промоционални продукти таргетирани по компании ( безплатно)
  • Ревю - за всяка включена компания в отделните категории има описание на дейността й както и контакти ( адрес, уеб страница, email и телефони) ( безплатно)
  • Брандиране на секции

Контакти:


Аллфинанс ЕООД гр. Търговище ЕИК: 200250237

http:// www.allfinancebg.com

Email: info@allfinancebg.com

Тел. : + 359 898 76 45 03

Лице за контакти: Евгени Красимиров