ТЕКУЩА ПОЗИЦИЯ

Позиция: 2

ОТ ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ

Позиция:

БУЛ ИНС

БУЛ ИНС е общозастрахователно дружество, учредено на 31 август 1995г. с гарантирана презастрахователна защита, осъществена чрез договори с утвърдени презастрахователни компании. БУЛ ИНС е с утвърдени лидерски позиции на българския застрахователен пазар. Компанията е доказан коректен и сигурен партьор с модерна концепция за разширяване и разнообразие на застрахотелните продукти.

Продукти на компанията:

Медицинска застраховка
Имуществена застраховка
Автокаско
Зелена карта
Финансова застраховка
Застраховка "Злополука"
Застраховка "Карго"
Гражданска отговорност

Контакти:
Web: www.bulins.com
Email: sofia@bulins.com
Адрес: София, бул. Витоша 17
Тел.: 02/ 935 98 53
Адрес: София, бул."Дж. Баучър
Тел: 02/ 919 812 40

НОВИНИ

КОМЕНТАРИ

posted from: АТАНАС ГЕОРГИЕВ

Бул Инс със страхотни резултати за месец Юли - няма 2% :) Точно това заслужават - да се залепят на дъното и възможно най-много хора да видят, че са там и да не се подлъгват да използват услугите им.


posted from: АТАНАС ГЕОРГИЕВ

Бул Инс - трябва да се закотвят на дъното. Моля, не се подвеждайте да ставате техни клиенти!


posted from: АТАНАС ГЕОРГИЕВ

Непонятно за мен е как подобни компании просперират! Как е възможно да имат толкова голям дял. Обяснението е само едно - Търсят нови клиенти, задържат клиентите, които не са имали щети. Невъзможно е някой, който е имал нужда да потърси обещетение от тях да се застрахова отново в тази компания!


posted from: АТАНАС ГЕОРГИЕВ

БУЛ ИНС СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ТЪРГАШИ НА ДРЕБНО. ЗА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА СУМА ОТ 8000ЛВ И ЩЕТА НА ДВЕ ВРАТИ + ДВЕ ЗАДНИ ГУМИ ИЗПЛАТИХА КРУПНАТА СУМА ОТ 160ЛВ. АЛОО В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ - ЕЛАТЕ ВИЕ ДА МИ КУПИТЕ ДВЕ ГУМИ ЗА 160ЛВ. АКО ГО НАПРАВИТЕ ВРАТИТЕ САМ ЩЕ СИ ГИ РЕМОНТИРАМ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ. ДАНО МАИТО 350ЛВ (НЕИЗПЛАТЕНИТЕ) ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА НЕ ФАЛИРАТЕ. ЧУДЯ СЕ КАК ИМАТЕ КЛИЕНТИ С ПОДОБНО ОБСЛУЖВАНЕ И ОТНОШЕНИЕ. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!


ДОБАВИ КОМЕНТАР

* Име:
* Фамилия:
* E-mail: