ТЕКУЩА ПОЗИЦИЯ

Позиция: 7

ОТ ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ

Позиция:

СТС ФИНАНС

"Булброкърс" ЕАД постоянно разширява дела си на пазара на брокерски услуги. Компанията се е утвърдила като най-иновативната и предприемчива институция на българския финансов пазар. В момента Булброкърс завършва стратегията си за консолидация в сферата на посредничеството при търговия с ценни книжа. Като част от нея компанията придоби СТС Финанс – един от водещите инвестиционни посредници в сферата на електронната търговия с валута и чужди акции и деривати. Сливането между двете дружества вече получи одобрението на българската Комисия по финансов надзор. Цялостната оперативна и технологическа интеграция приключи през април 2008 г.  Компанията предлага две платформи за търговия:
MetaTrader 4 - Освен с голям брой технически индикатори и линейни инструменти терминалът разполага със собствен език за програмиране на търговски стратегии - MetaQuotes Language 4. С негова помощ могат да се създават механични търговски стратегии (Експерти, Expert Advisors), потребителски индикатори (Custom Indicators) и скриптове (Scripts). MetaQuotes Language 4 (MQL 4) е език от ново поколение, съдържащ не само средства за достъп до сметките за търговия, но и позволяващ достъпа до функциите на външни dll-библиотеки и към системни файлове на компютъра. По този начин е възможно програмирането на алгоритми за търгуване с произволна сложност. Новата технология за тестване на експертите на исторически данни позволява получаването на резултати, максимално близки до резултатите от тестване на експерти в реално време на демо-сметки. Тази проверка ефективността на работа на експерта за период от няколко години обхваща не повече от няколко минути, т.е. не ви се налага да чакате години за потвърждение доходността на вашата търговска тактика!
Trader Workstation- електронна търговия с чуждестранни акции, фючърси и опции чрез Trader Workstation /NYSE, AMEX, GLOBEX и др./

Контакти:
Web www.bulbrokers.bg
Email: forex@bulbrokers.bg
Тел: (+359) 2 4893 715, (+359) 2 4893 798 
Адрес: Гр. София ул. "Шейново" 7, Партер

 

НОВИНИ

КОМЕНТАРИ

ДОБАВИ КОМЕНТАР

* Име:
* Фамилия:
* E-mail: