ТЕКУЩА ПОЗИЦИЯ

Позиция: 8

ОТ ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ

Позиция:

КАРОЛ

Създадена през 1993, Карол е една от водещите небанкови финансови институции в България.


Карол заема лидерски позиции сред инвестиционните посредници по брой клиенти и сделки на Българска фондова борса от 2002 г. до днес и е първият посредник, който предлага търговия на международни фондови пазари.

Карол е сред първите институции в България, която успешно набира за свои клиенти финансов ресурс от капиталовия пазар.

Инвестиционните дружества и фондове „Адванс”, управлявани от Карол Капитал Мениджмънт, са едни от най-успешните български колективни инвестиционни схеми, които предлагат иновативни и атрактивни възможности за ръст на инвестициите.

Доверието в положителните резултати на компанията се изразява и в непрекъснато нарастващите активи на индивидуално управление, които са поверени на Карол.

Постиженията на финансовата група Карол в предлагането на услуги и инвестиционни продукти са резултат от работата на близо 100 висококвалифицирани специалисти. Ние ще продължаваме да бъдем будна компания, инвестираща в знания и професионално развитие.

Форекс Търговия

Благодарение на Карол Дилинг вие разполагате с директен достъп до над 80 валутни двойки с конкурентни спредове на Forex пазарa (международния валутен пазар), най-ликвидният в световен мащаб с над 3  трилиона долара дневен оборот. Карол Дилинг ви предоставя възможност за търговия на валута на маржин от едва 1 %. Допълнителна информация за валутната търговия може да прочетете тук

 

CFD търговия (търговия с Договори за Разлика)

Договорите за Разлика ви позволяват да търгувате измененията в цената на базовия актив без физически да го притежавате или вземате назаем. Допълнителна информация за CFD търговията може да прочетете тук

 

Търгувайте с Ниски Комисионни

Карол Дилинг предлага ниски комисиони при търговията с договори за разлика върху акции без изискване за фиксиран минимум на комисиона при сделки с макък обем. Други Договори за разлика върху индекси, стоки и парични инструменти се търгуват без комисионна. Тарифата за таксите и комисионите за търговия през Карол Дилинг може да бъде видяна тук

 

Без допълнителни такси

При търговията с Договори за разлика не се начисляват допълнителни такси както при търговията с реалният актив.

 

Достъп до световните пазари

Договорите за разлика ви позволяват да търгувате цял набор от инструменти от една единствена сметка. Търгувайте с акции, индекси, стоки, сектори и парични инструменти от целият свят, 24 часа в денонощието.

 

Търговия на Маржин

Договорите за разлика са продукт с лостов ефект (ливъридж) което означава, че е необходимо да депозирате само една част от общата стойност на сделката. Маржинът варира от 1 до 20%, и чрез него можете както да увеличите печалбите си, така и да увеличите загубите си.

 

Заемайте къси и дълги позиции посредством договори за разлика

Пазарите се движат и в двете посоки. Чрез Договори за разлика вие може да печелите и от падащ пазар, като продавате на късо, тъй като търгувате изменението в цената на финансовият инструмент без да го притежавате на практика.

 

Договори за разлика върху Стоки

Карол Дилинг предоставя възможност за търговия на основните стоки чрез договори за разлика  на маржин от едва 3% (пшеница, царевица, метали, соя, памук, кафе, петрол, газьол и много др.)

 

Важно !

Карол Дилинг предоставя възможността да избирате нивото на маржин подходящо за вашата сметка. Тази услуга е подходяща за клиенти които желаят да ограничат рисковете произтичащи от маржин търговията на високи нива. Нивата на ливъридж които можете да фиксирате за всички инструменти по ваш избор са 1:5, 1:10 и 1:20.

НОВИНИ

КОМЕНТАРИ

posted from: storm Petkov

Някой пробвали новата им платформа на Каролците, да сподели мнение веднага :)


ДОБАВИ КОМЕНТАР

* Име:
* Фамилия:
* E-mail: